Nova modna sezona i potpuno novi stil obuće: Chelsea i Chunky

Zvanično je nastupila jesen i donosimo iz prve ruke zašto ćete ju voljete više nego ikada.

Ove sezone, modni trendovi i stilovi obuće donose potpunu slobodu izbora i udobnosti, ali i originalnosti, koju će svaka osoba postići tek tako – izborom pravih cipela ili čizama u s Chelsea ili Chunky stilu. Upravo ova dva, sve prihvatljivija modna pravca kada je obuća u pitanju pokazuju kako mogu biti mnogo više od profinjene i elegantne obuće.

U novoj Deichmann kolekciji otkrili smo prve tragove kako će modna jesen izgledati i dolazi nam sa upadljivim Chelsea stilovima, s debljim đonovima, petama i izgledom lakirane kože.

Isto se odnosi i na Chunky čizme, koje su svojim debelim đonovima ušetale u srca i ormare svih ljubiteljica modnih trendova i kojima će nas inspirisati na gradskoj špici, ali i sa svojih Instagram profila.

Pored debelih đonova, na čizmama iz nove kolekcije dominiraju i atraktivne kopče, lanci, pertle i jedinstveni detalji koji će upotpuniti kompletan look i neće nikoga ostaviti ravnodušnim.

Kada je Deichmann kolekcija u pitanju, za razliku od ranijih sezona, ove jeseni su bogatiji za mnoštvo novih brendova, što dodatno obogaćuje paletu trendi čizama i izbor za svezahtjevnije kupce, koji uvijek žele više i drugačije.

Važno je napomenuti da ćete sve manje vremena provoditi u spremanju i traženju modnih dodataka kojima biste obogatili svoj stil, jer sve što trebate poručiti vašom kombinacijom, reći ćete izborom obuće.

Više o kolekciji i trendovima koji će osvojiti modne ulice na: www.deichmann.com i u svim Deichmann trgovinama u BiH.