O nama

Od elegantnoga do izvanredno trendovskega.

Žene već dugo znaju: cipele su tačka na i u svakom outfitu. Da li elegantno, trendovski ili ležerno – svaki stil i modni nastup zahtijeva odgovarajuću cipelu – i to ne samo u boji. Deichmann nudi veliki izbor različitih modela i robnih marki za dame, gospodu, djecu, kao i za sport. Naši trend scoutovi su diljem svijeta uvijek u potrazi za novostima od sutra. Oni promatraju modnu scenu, na sajmovima imaju pogled u budućnost, u metropolama trendova izviđaju najnovija strujanja i otkrivaju šta je in.

Kratki ritam nabavke i kontinuirano aktualiziranje kolekcija omogućavaju brze reakcije na modna strujanja. Tako u naše trgovine brzo donosimo in modele. Da li za posao prikladan brouge model robne marke “Borelli” ili glamurozne salonke za zabavu robne marke “Catwalk”, klasične čizme robne marke 5th Avenue ili slatke dječije sandale robne marke “Elefanten” – mi imamo odgovarajuće cipele za svaku priliku i svaki modni zahtjev.

Ali mi ne želimo samo prodavati povoljnu obuću već i našim kupcima ponuditi dobru uslugu. U vlastitim centrima za školovanje nadalje školujemo naše osoblje i provjeravamo kvalitet naših usluga. S natprosječno visokom stopom daljnjeg školovanja brinemo za stručnu radnu snagu i rukovodioce iz vlastitih redova.

Deichmann. Jer volimo cipele.