DEICHMANN SPORTSKI IZAZOV

PRIJAVI SE I ZAPOČNI PROMJENU UZ DEICHMANN

 

Iako ograničeni uvjetima za bavljenje sportom u omiljenim sportskim centrima i teretanama, proljeće je uvijek pravo vrijeme za novi početak i dobre promjene na sebi.

 

Kako bi period pred nama iskoristili na najbolji način, za vas dolaze sjajne vijesti.

 

Naime, odlučili smo, da u naredna dva mjeseca kreiramo sportski izazov kojim ćemo motivisati sve one koji žele i trebaju neku promjenu na sebi, zajedno sa sportskim stručnjacima koji će biti na raspolaganju za personalne treninge i kompletan profesionalni pristup načinu ishrane i vježbanju.

 

Kako bi trening bio potpun, pobrinuti ćemo se i za sportsku opremu koju ćemo darivati trenere i osobe koje izaberemo za sudjelovanje u izazovu.

 

Poznato je da Deichmann u BiH, pored bogate kolekcije obuće za sve generacije i cijelu porodicu, nudi i jedinstvenu kolekciju sportske obuće i torbi najpoznatijih svjetskih brendova: Adidas, Nike, Fila, Puma i Reebok.

 

KO MOŽE SUDJELOVATI U IZAZOVU?

 

Sve osobe sa područja BiH koje žele vidljivu i zdravu promjenu na sebi, sjajno i jedinstveno sportsko iskustvo, druženje i rezultate kojima će biti ponosni na sebe, ali i motivacija drugima.

 

KAKO MOŽETE SUDJELOVATI?

 

Upišite se u donju formu i pošaljite nam motivirajuću poruku, zašto je baš vaša priča jedinstvena i zašto želite promjenu?

 

Biramo dvije osobe koje nam pošalju najoriginalniju poruku, tj. motiv koji će naše trenere dodatno pokrenuti da zajedničkim snagama ostvarite najbolje željene rezultate.

 

Prijave za izazov otvorene su dole!

 

Stoga, budite brzi i inspirisani da pobjedite sami sebe.

 

#DeichmannChallenge #PrijaviSeiZapocniPromjenuUzDeichmann