PRAVILNIK KREATIVNOG KONKURSA „Momenti uživanja uz Deichmann“

Kreativni konkurs se priređuje u cilju promocije robne marke Deichmann. Kreativni konkurs priređuje i organizira Deichmann obuća d.o.o. sa adresom Franca Lehara 2, Sarajevo, registrovano pod brojem 420181303004.

Kreativni konkurs počinje dana 16.9.2022. i traje do 30.9.2022. godine na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Pravo učešća u kreativnom konkursu ima svaka fizička osoba sa prebivalištem ili prijavljenim boravištem u Bosni i Hercegovini, koja na web stranici www.volimocipele.ba da kreativan odgovor na pitanje “Koji je tvoj omiljeni momenat u Deichmann cipelama?” i pošalje tražene lične  podatke.

Pravo učešća u nagradnoj igri nemaju osobe zaposlene kod Organizatora.

Naziv kreativnog konkursa je „Momenti uživanja uz Deichmann“.

U nagradnom konkursu učestvuje se na sljedeći način:

  • učesnik ispuni svoje lične podatke u formularu za prijavu
  • učesnik odgovori na pitanje „Koji je tvoj omiljeni momenat u Deichmann cipelama?”

Od svih registrovanih učesnika koji zabilježe svoje odgovore, stručni žiri će na kraju konkursa odabrati pobjednika koji će prisustvovati predstavljanju nove kolekcije jesen/zima 2022 u Sarajevu, FBIH.

Svrha nagradnog konkursa je promocija robne marke Deichmann. Stručni žiri će na kraju konkursa odabrati jednog pobjednika.

 

Objava imena dobitnika i preuzimanje nagrada

Po završetku kreativnog konkursa, a najkasnije 1.10.2022. objavit će se dobitnici nagrada na web stranici www.volimocipele.ba. Dobitnici će putem maila dobiti e-pozivnicu na ime dobitnika.

 

U Sarajevu, 16.9.2022.

Deichmann obuća d.o.o

Organizator