#BloggersDay – Sarajevo

Koliko su influenceri prisutni u našim životima i koliko su jake veze između njih i njihovih pratilaca, pokazali su nam u petak, po ko zna koji put, dvojac Amira i Mirza Mustafagić, svima poznati mama i sin, koji su srca svojih pratilaca osvojili svojom jedinstvenom životnom pričom, i potpuno iskrenim i posebnim odnosom.
Uz sve to su i modno osvješteni, te se u njihovoj komunikaciji s publikom sve češće bave modnim temama i trendovima. Tako su postali i dio Deichmann influencer mreže, i proteklog petka, na još jednom #BloggersDay u Sarajevu, u druženju sa svojim fanovima i našim kupcima pokazali su i dokazali svoju popularnost, te zašto su baš tako jedinstveni.

Fanovi su se smjenjivali, u redovima čekali na fotografisanje i upoznavanje, od najmlađih do najstarijih, uz mnogo osmijeha kako to oni samo dijele sa okolinom, dobre energije, slatkiša i dobrog shoppinga.

U Deichmann trgovinama su još uvijek sniženja, ali i novi modeli, te su posjetioci mogli da uživaju u jednom potpuno novom okruženju i iskustvu kupovine, ali i nezaboravnom druženju.