Deichmann izazov koji će vas motivisati na zdraviji način života

Završen je dvomjesečni Deichmann sportski izazov ”Prijavi se i započni promjenu uz Deichmann” u kojem su mogli sudjelovati svi fanovi ovog modnog brenda i svi koji su poželjeli neku novu i bolju promjenu na sebi.

Dvije sretne dobitnice koje su osvojile vrijednu nagradu, mjesečnu članarinu i program treninga sa sportskim stručnjacima koji im garantuju vidljivu promjenu su: Amina Kadribašić iz Sarajeva i Milena Janković iz Doboja.

U motivirajućem i potpuno privatnom ambijentu najboljih fitness centara u njihovim gradovima počele su svoju promjenu za koju tvrde da će im promijeniti život i kojom žele podstaći i druge da se pokrenu i posvete sebi.

Zahvalne su brendu Deichmann što na ovaj način brinu o svojim kupcima, prilagođavaju sve svoje aktivnosti kako bi zadovoljili potrebe i želje istih, i podstakli ih na što bolji, zabavniji i zdraviji način života.

Dodatna motivacija, pored redovnih treninga i plana ishrane jeste i nova sportska oprema koju su odabrale iz najnovije Deichmann sportske kolekcije, najpoznatijih brendova: Nike, Adidas, Fila, Puma i Reebok.

Nakon samo mjesec dana redovnog treninga, rezultati su već vidljivi, ali Amina i Milena nastavljaju sa svojim treningom i novim načinom života.

U nastavku donosimo galeriju fotografija i dio atmosfere sa treninga Amine i Milene, i vjerujemo da će utjecati i na vas da već danas počnete svoju željenu promjenu.