Deichmann na 6. Sarajevo Marketing Summitu

U Sarajevu je  pred više od 500 učesnika, održan 6. Sarajevo Marketing Summit, događaj koji okuplja najbolje domaće i regionalne marketinške stručnjake, predstavnike vodećih kompanija i brendova čiji su primjeri i najbolje prakse predstavljene na summitu.
Program konferencije osmišljen je s ciljem da se pokažu najbolje prakse i kampanje, a koje govore o ključnoj temi ”Master Your Growth”, te taktike koje otkrivaju kako da kompanije, brendovi, ali i pojedinci održe rast u budućnosti.

Kako je to bila praksa i prethodnih godina, u sklopu ovog prestižnog marketinškog događaja veliku pozornost učesnika, ali i javnosti privukao je i izbor, tj. dodjela priznanja za Marketing Superstar 2019 – predstavnike domaće, regionalne i internacionalne kompanije, a koja su ponijeli marketinški stručnjaci: Matjaž Mrva (Deichmann),  Ethem Numić (AS Holding) i Dino Čolaković (Red Bull).

Pored nagrade i priznanja, nagrađeni imaju privilegiju da na Sarajevo Marketing Summitu 2020 prezentiraju primjer uspješne kampanje, koja će poslužiti kao inspiracija kolegama iz struke.