Deichmann predstavio novu „ZA TEBE“ kolekciju za proljeće/ljeto 2022. godine

U Sarajevu smo ekskluzivno pred više od 30 predstavnika najutjecajnijih medija i modnih blogerica u BiH, predstavili novu Deichmann kolekcija za proljeće/ljeto 2022. Riječ je o našoj razigranoj kolekciji, ZA TEBE – fokusiranoj na svim značajnim životnim trenucima, poput polaska u školu, vjenčanja, prvog poslovnog iskustva, kupovine prvog stana… Sigurno je da svaki korak u životu počinje od nas samih. Naravno, neke ciljeve postižemo zajedno… i svakako da je život bogatiji kada se dijeli s drugima, no kojim god putem da krenemo, krećemo prvenstveno sopstvenim korakom. Neka taj korak bude u najboljoj i najudobnijoj Deichmann obući.

Nova kolekcija, prema prvim reakcijama prisutnih, prilagođena je različitim stilovima. Nosiva je svakodnevno, te se kombinira kako uz sportske, a tako i uz elegantne poslovne outfite.

Deichmann brunch, koji se već tradicionalno održava svake godine u sezonama proljeće/ljeto i jesen/zima, postao je sinonim za jedinstven modni događaj. Naravno, vrhunski stil traži i vrhunsku promociju, stoga ne čudi što se u prekrasnom ambijentu restorana Monarch u Sarajevu tražilo mjesto više. Predstavnici medija, novinari, urednici, blogeri, influenceri… mogli su uživati u vrhunskoj reviji,  muzičkom performansu DJ Admire, poklonima, keteringu, pićima, te mnogobrojnim iznenađenjima.

 

Novi modeli kolekcije proljeće/ljeto 2022. dostupni su u Deichmann trgovinama širom BiH.

 

Volimo Deichmann! Volimo cipele!