Izgleda da je proljeće uranilo, nose se boje, a ovdje smo našli najljepše!

Proljeće ne može dovoljno brzo stići. Zima je ostavila traga i mi jednostavno čeznemo za suncem, zelenilom krošnji i povratkom energije. Ako je i vama zime preko glave, možemo vas odmah razveseliti! Prvi vjesnici proljeća već su tu, a mi smo ih prepoznali u novoj kolekciji omiljenog brenda Deichmann pod nazivom „Colorful Life“ u kojoj smo pronašli modele obuće i modnih dodataka u kojima želimo provesti baš svaki proljetni dan!

 

Proljeće u pokretu

Kad god stignemo u Deichmann, instinktno krenemo pretraživati ponudu sportske obuće. Razlog je jasan – Deichmann već godinama nudi najbolji omjer cijene i kvalitete kada je u pitanju trendy i udobna sportska obuća. S dolaskom nove kolekcije, pronašli smo velik broj modela u neodoljivim bojama, pa smo zadovoljni jer Deichmannova ponuda sportskih modnih dodataka jednostavno nikada ne razočara. Pogledajte patike koje smo za vas izdvojili u zelenoj, ljubičastoj  i savršenoj ciklama nijansi.

 

Cipele zbog kojih će proljeće požuriti

U Deichmannu smo pored modela sportske obuće pronašli i neodoljive cipele. Čini se da se asortiman zabavnih potpetica i ravnih cipela svake godine širi na policama Deichmann trgovina. Postoji više izbora nego ikada prije, a mi smo iskreno oduševljeni onim što smo pronašli. Kada je riječ o štiklama, u novoj kolekciji prevladavaju trendi modeli, koje podjednako obožavaju kako požrtvovne trendseterice tako i klasičarke. Razlog je jednostavan, klasični modeli cipela obogaćeni su najzabavnijim bojama sezone, a dolaze u materijalima kao što su vinil, lakirana ili koža sa holografskim sjajem, kombinacijom materijala ili sa dodatkom sjajnog kamenčića.

Colorful life – samo ovako biramo provesti proljeće

Nova Deichmann kolekcija „Colorful Life“ slavi život i energiju koja nam pod utjecajem povratka proljeća ponovo dolazi u živote. Inspirirajte se bojama i energijom proljeća i otkrijte razne mogućnosti kombiniranja vibrantnih modela obuće u bojama iz Deichmanna.

 

Posjetite zvaničnu web stranicu Deichmann i istražite novu kolekciju „Colorful Life“. Svi artikli, u velikom rasponu veličina, očekuju vas u Deichmann trgovinama!

Pogledajte video najavu nove kolekcije i saznajte što vas čeka na policama:

EMBED: https://youtu.be/WrRmAdSj4YE