Modna inspiracija kojom vas darujemo za 8. mart

Ako pitate žene, reći će vam da je svaki dan njihov dan i da one zaslužuju da se pažnja i ljubav pokazuje svakog dana, te da im se pokloni kupuju s povodom i bez. Ipak, tog 8. marta vole da pokažu koliko su napredovale stoljećima, za što su se to sve izborile, što im je sve emancipacija donijela i imaju li granice u svim svojim ambicijama, željama i mogućnostima. No, jedno je sigurno, žene se zaista savršeno prilagođavaju vremenu, i kroz to vrijeme pokazale su da sve što požele, jednostavno to i ostvare.

Koliko su se mijenjale, slikovito nam govore modni trendovi i modni stvaraoci kojima su upravo inspiracija današnje moderne žene. Moda je postala jedna savršena igra kombiniranja nespojivog, muškog stila na savršenom ženskom tijelu, do potpune elegancije i ženstvenosti koja im jednako dobro pristaje i u svakom stilu su potpuno svoje, vladaju i nemaju ograničenja, kao i u svojim ciljevima.

No, što pokloniti takvoj ženi? 

Ona ne nosi trendove, stvara ih. Za nju je moda igra i najljepši način da se izrazi. A kada bira cipele i modne dodatke, tada govori najbolje o sebi. Usudite li se drugoj ženi, mami, sestri, baki ili partnerici pokloniti cipele, torbu ili neki drugi modni detalj, posebno obratite pažnju na to, kako će se kombinirati uz njenu osobnost i što će govoriti o njoj.

Na sreću mnogih koji inspiraciju za poklone pronalaze u modi, proljeće je uvijek savršeno vrijeme, jer nam donosi najnovije modele, najbolje ponude i najavljuje što ćemo to nositi do konca ljeta.

Tim povodom otkrili smo jedinstvenu kolekciju koju će voljeti svaka žena. Kolekcija koja je spoj nespojivog, trendi i klasičnog, slobodnog i originalnog stila kojim će pokazati svoju osobnost i ostaviti utisak stilizirane i dobro odjevene žene. A ta titula posebno laska.

 

KLASIKA KOJA MIRIŠE NA LJETO

Salonke   |   Torba

 

SVE TAJNE TOTAL CRNE KOMBINACIJE

Salonke

 

LEŽERNOST JE NJENO DRUGO IME

Loaferice   |   Torba   

 

MLADALAČKI DUH KOJI ŽIVI VJEČNO

Patike   |   Torba 

 

ZAUVIJEK SPORTSKA DIVA

Patike   |   Torba 

 

Ovu sjajnu modnu inspiraciju pronašli smo u Deichmann trgovinama, u kojima vas od 5. do 8. marta očekuju i popusti od 20% na redovne cijene. 

Poklon za sebe i sve drage žene nikad nije bio jednostavniji i ljepši izazov.