NAJBOLJE KOŽNE ČIZME ZA KIŠNO I HLADNO VRIJEME ISPRED NAS

U mnoštvu trendi obuće za jesen i zimu, za one malo zahtjevnije i koji ne prate slijepo trendove, izdvojili smo kolekciju udobnih i kožnih čizama.

Sretni smo što je moda već odavno prestala biti dosadna, te što i oni naizgled klasični i bezvremenski kožni modeli čizama sada mogu da isprate i najmodernije, ali i potpuno klasične i svedene outfite.

Kada razmišljamo o čizmama za jesen i kišu, uvijek nam je prva misao na kvalitetnim kožnim ili pak gumenim modelima, i svaka žena će odvojiti i puno veću sumu novca, u odnosu na one koje su sezonske ili samo lijepo izgledaju.

Ove modne sezone možemo pronaći potpuno kožne i kvalitetne modele, a opet cjenovno pristupačne većini kupaca, posebno za one žene koje svake sezone trebaju bar jedan novi par.

Tragom najboljih iz ponude, najviše inspiracije pronašli smo u Deichmann trgovinama i kolekcijama najpoznatijih brendova ove modne kuće od kojih izdvajamo 5th Avenue.

Kolekcija obiluje modelima čizama od najkvalitetnije kože i materijala otpornih na jesenje i zimske vremenske uslove, a uz to su i moderne i ženstvene. U ponudi su klasične gležnjače u crnoj i smeđoj boji, duboke čizme na vezanje i kopčanje, te modeli sa debelim đonovima i u više boja.

Ove sezone posebno se ističu čizme na vezanje, jer su prilagodljive svakodnevnim aktivnostima i svim modnim stilovima.

Ono što je sigurno, najveći jesenji izazov više nije kiša, već najbolji model kožnih čizama koji će ispratiti sve vaše aktivnosti.

 

Za više inspiracije posjetite najbližu Deichmann trgovinu ili www.deichmann.com