Najbolje od zimske mode: Čizme za cijelu porodicu

Od ženskog shoppinga bolji je samo shopping za cijelu porodicu!

Posebno ako je moguće pronaći iste ili slične modele u kojima će svoje stajlinge pokazati mame i kćerke, ali i tate i sinovi.

U mnoštvu trendi i sezonskih modela, oni kožni, klasični i bezvremenski uvijek će pronaći svoj put do onih koji njeguju kvalitetu prije svega. Kožne čizme pored udobnosti, lakoće održavanja i elegancije odaju i potpuno drugačiju modnu sliku onih koji ih nose. Svedene kombinacije, minimalizam, elegancija, sofisticiran izgled, sve je to odlika stila onih koji uglavnom pomno biraju i nose kožne modele čizama.

Kako bi svojim kupcima ponudili što raznovrsniju paletu modela i brendova, Deichmann je posebnu pažnju posvetio bogaćenju kolekcije čizama. Roditelji i klinci će uživati u kombiniranju i udobnosti najljepših zimskih outfita, kojima će pokazati koliko cijela porodica uživa u igranju sa modom.

Važno je napomenuti da pored kožnih klasika u crnoj i smeđoj boji, jednako su popularne i one u teget i maslinasto zelenoj, uz koje ćete ispoštovati i trendove boja koji će obilježiti ovu zimsku sezonu.

Ženska kolekcija obiluje mnoštvom ravnih modela, gležnjača i kožnih čizama sa potpeticama, čime ne odstupa od različitih stilova i prilagodljive su i najzahtjevnijem modnom ukusu.

Dječiji modeli su slični modelima za odrasle, ali ukrašeni zanimljivim i originalnim detaljima u koje će se klinci zaljubiti na prvi pogled.

Muška kolekcija ne odstupa od originalnosti i klasika koju njeguje svaki muškarac sa stilom, i bogatija je za više boja i detalja od dosadašnjih kolekcija.

 

Više inspiracije za cijelu porodicu potražite i na: www.deichmann.com