NAJLJEPŠE PASTELNE ESPADRILE S DEICHMANN POTPISOM

Zauvijek ljetni favorit i artikal koji je uvijek na listi želja jesu savršeno udobne i lagane espadrile. Svake nove modne sezone, na sreću svih ljubitelja trendi i udobne obuće, dolaze u mnoštvu različitih modela, platformi, dezena i detalja koji nas privlače da svoju kolekciju obogatimo bar još jednim parom.

Ove sezone, kolekcija koja je najviše privukla naše pažnje, a koju želimo podijeliti i sa vama, jeste ona sa Deichmann potpisom.

Naime, kao i svake godine, u svojoj bogatoj ponudi ističu espadrile u tamno plavim, bež i čisto bijelim tonovima, koje vjerujemo da svi posjedujete, ali ova sezona je nešto drugačija.

Veselija i bogatija za par žutih prugica, jeans plave i tačkica, morski plavih pruga, u bojama duge pastelnih nijansi, pa sve do šljokica i cirkona na modelima namijenjenim za nešto elegantnije ljetne kombinacije.

Kako bi vaše jeans i lanene kombinacije osvojile sve gdje se pojavite, a vi uživali potpunu udobnost i trendi look, vodimo vas kroz kolekciju i paletu boja najljepših espadrila za ljeto koje nam slijedi.

 

ZA VIŠE SUNCA U NAŠIM KOMBINACIJAMA

 

SVE ČISTO BIJELE HALJINE I KOMBINACIJE ČEKAMO NA VAS

 

TOTAL JEANS OUTFIT ZA TOTALNO OPUŠTENO LJETO

 

SVE MI BOJE DOBRO STOJE – DODAJTE JOŠ MALO BOJE

 

Inspiraciju potražite i na www.deichmann.com, jer je kolekcija espadrila sve što trebate ovog ljeta. Svi modeli dostupni su i u Deichmann trgovinama širom BiH.