Nova Deichmann #spreadthelook kolekcija je apsolutni hit!

#spreadthelook: Carstvo impresivne obuće, Deichmann nadolazeću sezonu počinje s novom influenser kampanjom, u sezoni proljeće-ljeto 2019.

Pet međunarodno poznatih, modno utjecajnih ljudi, iz pet evropskih zemalja, nova su stilska ekipa za Deichmann kolekciju.

Međunarodna #spreadthelook kampanja i poznati influenceri predstavili su nove odabrane stilove koji su dostupni u svim Deichmann radnjama i na web-u www.deichmann.com

Influenserka Melina Martin iz Njemačke, Leomie Anderson iz Engleske, Kim Lianne Grömminger iz Austrije, Marta Lozano iz Španije i Noorde Groot iz Holandije zvijezde su kampanje # spreadthelook.

Pokretanje i lansiranje kolekcije i Influenser kampanja “Glow” održalo se 30. i 31. marta u Stuttgartu.

Svakako, pored svjetskih influenserki, posebnu pažnju na događaju „GLOW“ izazvale su i djevojke iz našeg regiona. Zanosna Jennifer Castro Martin lice je globalne #spreadthelook kampanje za Srbiju, Sloveniju je predstavila Ajda Sitar, susjednu Hrvatsku Maša Zidar, a Bosnu i Hercegovinu Samra Menzilović. Njihov stajling privukao je mnoge poglede.

Kolekcija #spreadthelook obuhvata pet trendovskih tema koje označavaju trendove nove kolekcije proljeće/ljeto. Tene u sportskom retro izgledu i tene s motivima kao što su srce, cvijeće ili sidro apsolutni su hit u cijelom svijetu. Trendi sandale s životinjskim printom i metalik nijansama naglašavaju šik izgled.

Pogledaj kolekciju tu.