NOVI TRENDOVI TORBI KOJE ODREĐUJU VAŠE DOBRO RASPOLOŽENJE

Jesen nagovještava da je vrijeme za udobnost. Onu potpunu udubnost koja znači slobodu u svakom smislu i gdje god da se nalazimo.

Mnogo je toga čemu se radujemo tokom jeseni i zime: šoljici toplog čaja, ugodnim večerima koje provodimo uz svijeću, u krugu porodice i onih koje volimo, i svim onim sitnicama koje nas čine sretnima.

Tim sitnicama uvijek rado pripisujemo modne trendove i detalje koji naš stil čine jedinstvenim i privlačnim, od šalova, marama, kapa, pa sve do najbitnijih detalja – torbi.

Kako jesen svi najčešće doživljavaju sivom, tragom trendova došli smo do sve udobnije i ugodnije linije torbi koja prati i određuje samo dobro raspoloženje tokom cijelog dana.

Upravo takve torbe pronašli smo u novoj Deichmann kolekciji, koja obiluje modnim dodacima u sivoj, bež, smeđoj i kaki nijansi, ali i nježnim tonovima poput žute, plave i pastelnih tonova. Kolekcija torbi obogaćena je i mekanim detaljima vještačkog krzna, što u potpunosti odaje dašak zimskog ugođaja i trenutaka opuštenosti, kakav i treba biti vaš stil.

Najnoviji trendovi poručuju da su stil i funkcionalnost pravi par što se i vidi u Deichmann kolekciji multifunkcionalnih torbi. Birajte torbe koje možete nositi tokom cijelog dana, na poslu, u šetnji i dok obavljate dnevne zadatke, ali i večernjim prilikama, koje se lako mogu pretvoriti u vrijeme za trening.

Posebno se ističe trend i linija torbi kreiranih od svepopularnijeg najlona.

Ruksaci od samota savršeno pristaju uz sportske kombinacije, dok potpuno crni ili bijeli ruksaci s decentnim metalnim detaljima upotpunjuju ležerne kombinacije i čine ih elegantnijim.

Must have sezone su i torbe sa monogramom po uzoru na stil svjetski poznatih brendova, u crnoj, smeđoj, bijeloj, crvenoj i tamnoplavoj boji.

Ono što će sigurno obilježiti modnu jesen i zimu jesu detalji od vještačkog krzna na torbama i modeli od mekanih i udobnih materijala u bež, žutoj i boji konjaka. Od popularnih tonova izdvajaju se još i nijanse tamnocrvene, te detalji poput zakovica i lanaca, za sve ljubitelje punk stila.

Neizostavne su i torbe za shopping, kao i male torbe sa mnoštvom pretinaca i unutrašnjih džepova koji će znatno olakšati svakodnevni život, kako bismo izbjegli nepotrebno traganje za telefonom, ključevima ili ružom za usne.

 

Sve modele pronaći ćete u Deichmann trgovinama ili na www.deichmann.com.