Otkrivamo modne favorite obuće koje morate imati ove zime

Početak godine pored novogodišnje euforije donosi i nove/stare planove koje trebamo, a nismo do sada realizirali, mnoštvo nove energije kojom se motiviramo na nove početke i promjene na bolje.

Prva ispravna promjena je ona u, i na nama, koja često podrazumijeva i potpunu promjenu imidža, ili bar obnovu garderobera.

Zima je i zvanično pokazala svu svoju zbilju, i obradovala nas prvim velikim snijegom, ali to znači i mnogo slojeva garderobe i čizme koje će podnijeti nove, nimalo jednostavne uvjete boravka na otvorenom.

Traganje za pravim čizmama, koje se idealno uklapaju u naš stil odijevanja, ali i vremenske uvjete, često ne prate jedno drugo. 

Međutim, traganjem po trenutnom asortimanu dostupnih brendova i zimskim kolekcijama otkrili smo mnoštvo favorita koje ćete lako prilagoditi svojoj osobnosti, stilu i uspješno prkositi snijegu i zimi. 

Deichmann nam je zapravo poslužio kao zimska modna inspiracija koja obiluje trendi, udobnim i kvalitetnim modelima čizama, potpuno novim brendovima obuće, u kojima ćete zimu živjeti u njenom najčarobnijem izdanju.

 

ČIZME KOJE MORAMO IMATI U 2021

Govorimo li o trendovima, oni prate potpunu udobnost, ležernost, lako se prilagođavaju svakom stilu i looku, i uživat ćemo kombinirajući ih u svakodnevnim izlascima.

 

GLEŽNJAČE KAO VJEČITI KLASIK I INSPIRACIJA

Bilo da se radi o poslovnom ili slobodnom street style looku, gležnjače su uvijek nepogrešiv izbor, kojim lako postižemo spajanje nespojivog, klasičnog i modernog, te uvijek izgledaju skupo i efektno. 

Posebno ako izdvojimo bezvremenske #Chelsea modele koje i ove sezone dolaze u više boja, materijala, te ukrašene jedinstvenim detaljima.

Gležnjače | Gležnjače

 

DEICHMANN STREET STYLE ZVIJEZDE

Kako i cijeli svijet, i nas su osvojile čizme s debelim đonom, glomazne i robusne, koje smo preko noći prisvojili i jednostavno svaki outfit čine jedinstvenim i prepoznatljivim.

Deichmann kolekcijama različitih svjetskih brendova koji krase njihove police dominiraju ovi trendi modeli u mnoštvu boja, dezena, od kožnih, do onih tipično modnih, čizama za snijeg, do potpuno elegantnih.

Tako slične, a zapravo totalno različite, dozvoljavaju vam da se igrate i uživate u modnim igricama, svakog dana, u svakoj prilici, i potpuno uživate u svakom zimskom koraku.

Plitke čizme | Plitke čizme

Plitke čizme | Plitke čizme

Plitke čizme

 

Neka 2021. godina bude tvoja promjena na bolje, počevši upečatljivim i udobnim stilom, za koji te vodimo i u super sniženja koja još uvijek traju u Deichmann trgovinama širom BiH.