Pregled kolekcije Milice Pavlović za Deichmann

Vjerujem da ste svi već upoznati sa novom kolekcijom Milice Pavlović za Deichmann. Prije par dana bila sam u jednoj od poslovnica i pogledala kolekciju, iako sam imala priliku vidjeti i ekskluzivno predstavljanje, ipak više volim svaki komad vidjeti i uživo. Moj prvi dojam je da je ovo najbolja kolekcija od početka ove saradnje. Prvo što mi se sviđa jeste što ima za svakog po nešto, od ravnih tenisica pa sve do predivnih salonki. Pored toga svidja mi se što je ovaj put peta na pojedinim modelima dosta manja i prilagodljiva je i za nas koji smo pirodno visoki ili smo već davno odustali od visokih potpetica. Danas ću vas provesti kroz kolekciju i pokazati par komada iako visokih potpetica koje su mene oduševile, a na kraju pokazat ću vam i šta sam to ponijela kući.

 

Krećemo od cjelokupnog prikaza, gotovo svih komada, kao što vidite na snimku imate tu sve od tenisica do predivnih sandala i salonki koje odišu glamurom. Vjerujem da ukoliko pogledate kolekciju da ćete odabrati nešto za sebe.

U ovom drugom video prikazu, pokazujem vam par komada koji su mene oduševili. Već sam rekla da sam odustala od visokih potpetica, ali ugledavši ove natjeralo me da razmislim o ljetu i nekoj haljinici sa ovim zlatnim sandalama. U svakom slučaju vi koje volite od srca preporuka jer iako visoke preudobne su. Zadnje od ova tri komada, su predivne salonke sa kajšićem koji je detalj za poželjeti, jer će toliko podići kombinaciju da vam ništa drugo neće trebati. Isto preporuka jer su preudobne.

Nadam se da vam se svidjelo ovo kratko predstavljanje kolecije i da ćete pronaći nešto za sebe. Ja sam kući ipak ponijela bijele tenisice jer sa četverogodišnjakinjom i bebom od par mjeseci mislim da će visoke potpetice malo pričekati na mene. 🙂

Šalu na stranu iako će većina mama ovo razumjeti, ali ja sam fan tenisica i nema meni pomoći, a i trčanje ide lakše zar ne. 🙂

Ostavljam vam ispod video tenisica, a sve ostale komade možete pogledati na Deichmannovoj stranici ili uživo u bilo kojoj poslovnici.