Proslavite dolazak nove školske godine uz najbolju ponudu!

Za istraživače i matematičke genijalce, za velike pisce i male vragolane, škola počinje a Deichmann vas prati sa super ponudama za cijelu porodicu. Sniženja od 30% na izabranu dječiju obuću i sportske brendove sve do 4.9.2022!

Uz širok izbor obuće za cijelu porodicu i posebnih sniženja na odabrane dječje artikle, Deichmann će s krajem ljeta postati obavezna postaja za sve porodice koje žele iskoristiti najbolje ponude pri kupovini nove obuće. Ljeto još uvijek traje, ali uz ponudu kvalitetne obuće u Deichmannu tako je lako radovati se jeseni.

Tražite li novu obuću za prijelazno razdoblje ili možda nove patike koje ćete sa zadovoljstvom nositi i dugo u jesen? Sada je pravo vrijeme da posjetite Deichman trgovine i pronađete upravo savršen par! Deichmann se pobrinuo da ove jeseni svi zasjaju u savršenom modelu patika, pa se sada na policama nalaze trendy i udobne patike za žene i muškarce kao i velik zbor obuće za djecu – savršeno za početak nove školske godine.

Sve što školarcu treba

Dolazak jeseni za sve školarce predstavlja uzbudljivo razdoblje i brojne novitete. Osim kupovine udžbenika i bilježnica, svaki školarac trebat će i odgovarajuću obuću za svakodnevno nošenje, a patike su omiljeni izbor. Deichmann je s krajem ljeta pripremio široku ponudu patika najpoznatijih brendova, kao i posebnu, vremenski ograničenu priliku da ih ugrabite po sniženim cijenama. Nike, adidas, Puma, Fila i Skechers i ove godine najtraženiji s u izbor kako za dječake, tako i za djevojčice.

Osim obuće, tu su i praktični ruksaci za udžbenike, ali i odlazak na trening ili izvanškolsku aktivnost, a nas je posebno obradovala posebna kolekcija nastala u suradnji s jednim od omiljenih crtanih filmova i stripova – Peanuts. Preslatkog Snoopyja ćete pronaći na majicama, ruksaku i posudi za ručak i tople napitke. Posjetite Deichmann trgovine i ovog avgusta pronađite obuću i modne dodatke za školarce po najpovoljnijim cijenama.

 

 

Ponuda koju vole i roditelji

I odrasli će u Deichmannu pronaći svoje nove, omiljene patike. Tu smo pronašli neodoljive modele sportske obuće – od ravnih, court patika za klasičan look, pa sve do vrhunskih, izdržljivih patika za najzahtjevnije treninge za žene i muškarce.

Top svjetski brendovi pripremili su zaista šaroliku ponudu, a Deichmann je na najbolji način obuhvatio najzanimljivije modele. Ovdje možete birati između klasike u bijeloj ili crnoj boji, modela zagasitih boja koje su kao stvorene za nadolazeću jesen ili jarkih kombinacija boja poput ružičaste, crvene ili plave za patike koje neće proći nezapaženo.

Proslavite dolazak jeseni u novom paru patika koje ćete obožavati. Škola počinje, a Deichmann vas prati sa super ponudama i sniženjem od 30% na izabranu dječiju obuću i sportske brendove za cijelu porodicu sve do 4.9.2022!

Više >>