Shopping vodič i ideje nesvakidašnjih poklona za Valentinovo

Poželjeli ste se izlazaka, posebno onih romantičnih van zidova vašeg doma, a bliži se Valentinovo. Iako kliše, treba da se obilježi tradicionalno kako ste i navikli, pa makar to opet bilo u vašem stanu. Ali, to ne znači da se ne možete srediti, obući novu haljinu i one cipele koje ste kupile na sniženju. I sebi i svom dečku ili mužu.

Pravo je vrijeme da razmislite o temi večeri, a onda i o izboru odjeće i obuće, u kojoj ćete se osjećati posebno, i maštati da ste u nekom od omiljenih restorana, ili tematski otputovati u najromantičnije krajeve.

 

Kuhajte sami, to će se vašem partneru/ici posebno svidjeti, posebno ako to inače ne radite često. Odaberite film koji će vas oboje jako nasmijati, jer je noć sama po sebi dovoljno romantična, i ne treba vam ista još i kroz temu filma. Vodite računa još i o posebnoj rasvjeti, koja je ključna za trenutke u kojima ćete odlutati na daleke destinacije, i pod kojim će vaš outfit, ali i kompletan dojam biti čaroban.

Ne zaboravite na sitnice. One male koje izmame dodatni osmijeh. To može biti izbor pića koje ne očekuje, slatkiš na koji je zaboravio/la, a veže vas za zajedničko putovanje, ili pak spremajte zajedno koktele koje ćete nazvati po vašem zajedničkom ”ljubavnom” imenu.

Ne možemo vas obradovati putovanjem, ali idejama za poklone, i to one koje i nisu baš tipični za Valentinovo, možemo. 

Tragali smo za najboljim ponudama, kako obuće i asesoara, tako i cijena, i ovo su naše ideje kako obradovati svog partnera, ali i tematski uklopiti cijelu priču u vašu romantičnu večeru koju ćete sigurni smo pamtiti i zabilježiti sjajnim insta fotografijama.

Sve ovo možete pronaći na jednom mjestu, u najbližoj Deichmann trgovini i to po cijenama -20% nižim. Požurite sa idejama, jer akcija traje od 12.2.-14.2. i popust se obračunava na kasi, na redovne cijene.

 

Srećan vam Dan zaljubljenih!