STIGLE SU NOVE TENISICE U KOJIMA ĆETE JESEN PROVESTI VANI

Ako ste od onih kojima je jesen uvijek tmurna, pronašli smo način kako da vas izvučemo iz tog sivila, lijenosti i manjka motivacije, te vas uputimo na sve lijepo što ona zapravo pruža.

Recimo da je sve do toga što još uvijek niste potpuno spremne za jesenje aktivnosti u kojima ćete uživati. Vodimo vas kroz shopping inspiraciju novih jesenjih tenisica, koje nisu samo trendi i praktične, već će vas prosto mamiti vani i pozivati na što više aktivnosti.

Pisali smo o tome da su tenisice već odavno prevazišle svoje uloge u smislu udobnosti, isključivo u namjeni za sportske aktivnosti i da su postale dijelom ličnosti, originalnosti i prepoznatljivog stila, i sve više postaju najbolje prijateljice u svim životnim i svakodnevnim planovima.

Pored toga što su odavno prestale biti obuća za suho vrijeme, sada su i najbolji porodični modni trend, a jesen ih je obukla i u najtoplije i najudobnije modele u kojima ćete svaki trenutak poželjeti provesti vani.

Ako ste se ikada plašile kombinirati i ponijeti neke od kombinacija insta modnih trendseterica, uz jesenje tenisice svaki outfit je trendy i bit će kopiran.

Produžite svoje ljeto i bijele tenisice nosite tokom cijele jeseni i zime, i uvjereni smo da će sivilo nestati iz vašeg života.

Kolekcija koju smo pronašli u Deichmann trgovinama kreirana je da poziva na omiljene aktivnosti i bude vaš pokretač na bolje. Zavolite trčanje, i to u paru ili porodično. Igrajte se i cijeloj porodici kupite iste tenisice, dječica će vam biti posebno zahvalna. Mnogo je žena kojima možete biti inspiracija, stoga odaberite one tenisice koje će iznijeti sve aktivnosti, koje vas čine sretnima.

Za više inspiracije donosimo vam galeriju modela u kojima ćete sigurno pronaći motivaciju za sve što želite od jeseni.

Kolekcija je dostupna u Deichmann trgovinama širom BiH i na: www.deichmann.com.