SVE NIJANSE BIJELE: MONOHROMATSKI STIL OBUĆE ZA JESEN

Da jesen nije siva pokazat ćemo najbolje novim trendovima i slobodnim stilovima koji nam se nameću kao imperativ ove modne sezone.

Monohromatkse kombinacije uvijek su pravi izbor za postizanje otmjenog i jedinstvenog looka. Ove jeseni najveća ljubav bit će monohromatske nijanse bijele, i to na omiljenim modelima čizama i patika.

Upravo ovaj trend u nijansama bijele provlači se kroz cijelu Deichmann kolekciju za jesen/zimu 2021.

Od mokasinki, preko cipela na vezanje, do gležnjača, visokih čizama i patika.

Kolekcijom dominiraju sve nijanse bijele: boja slonovače, prljavo bijela, krem ili bež i čisto bijela, koje se idealno uklapaju u ležeran i nesvakidašnji stil, kao i poželjne monohromatske kombinacije od glave do pete.

Čist i jednostavan styling sada je moguće nositi tokom cijele godine izborom toplih, nježnih i prirodnih nijansi koji će se odlično uklopiti u outfit moderne žene.

Obzirom da monohromatski stil podrazumijeva kombiniranje samo jedne nijanse prilikom kreiranja outfita, to je i najveća prednost u prilagodljivosti takvog looka svakoj prilici.

Kolekcija je idealna i za one koji se nerado upuštaju u igru s modom i kombiniranjem različitih boja, dezena i materijala. Ove jeseni ne strahujte od trendova i modnih igrica, i krenite odmah u shopping i potragu za modelima iz nove kolekcije.

 

Potpuno bijele modele možete pronaći u svim Deichmann trgovinama širom BiH i na www.deichmann.com