SVE TRENDI SANDALE KOJE ĆE OBILJEŽITI OVO LJETO

Želimo da vjerujemo da je vrijeme maštanja o izlascima i putovanjima iza nas, i da konačno možemo spremiti svoje pasoše, najljepše ljetne kombinacije, zavodljive sandale i krenuti u provod. Večernji izlazak i putovanja najpoželjniji su ovog ljeta.

Ali, šta još jako želimo i nikako ne smijemo ostaviti samo na maštanju? Nove i zavodljive sandale!

Zima i pandemija predugo traju, i baš kao i mi, i naša stopala željna su slobode, sunca i novih remenčića koji će krasiti naše nove sandale.

SANDALE SA PETOM   49,90 KM

U potrazi za novim trendi, ali i glamuroznim sandalama, najviše pažnje privukla nam je nova #SenoritaxDeichmann kolekcija sandala. Spoj scenskog glamura po kojem je Milica prepoznatljiva, u najjednostavnijim i najudobnijim modelima koji pristaju svakom stilu, ali i nozi.

Vrckava kakva jeste Milica, takva je i ova kolekcija. Sandale savršeno pristaju i potpuno porculanskom tenu, do onog tamnijeg, mršavicama i ženama sa oblinama, i baš na svakoj od vas ističu svu ženstvenost i zavodljivost koju posjedujete.

U kombinaciji sa lepršavim haljinicama, jeansom, kratkim hlačama, elegantnim i uskim haljinama, uvijek će dati onaj posljednji pečat i utisak savršenosti u stilu.

VISOKE POTPETICE ZA VIŠE PRIVLAČNOSTI

SANDALE SA PETOM   49,90 KM

SANDALE SA PETOM   49,90 KM

SANDALE SA PETOM   49,90 KM