Tenisice koje vole jesen: Glamur i Sport na Deichmann način

Jesen već odavno ne isključuje tenisice iz svakodnevnih kombinacije, naprotiv, vole se i iz sezone u sezonu dolaze u sve glamuroznijim i trendi linijama kojima teško odolijevamo.

Nova Deichmann kolekcija najbolje govori o tome, da glamur i sportske tenisice ne isključuju jedni druge, već idu ruku pod ruku, posebno u kombinacijama bijele, crne i bež boje s blještavim kristalima, šljokicama i zakovicama. Posebno je atraktivna kombinacija potpuno bijelih patika s detaljima u boji roze zlata.

Patike u trendi retro izdanju, kao i one za tenis i druge sportske aktivnosti također su neizostavne ove jeseni.

Jednobojne patike sa debelim đonom savršeno upotpunjuju svaku modnu kombinaciju, dok one šarene i sa više upečatljivih detalja otkrivaju onu otkačenost koju trebate pojačati u tmurnim jesenjim danima.

Ono što novi trendovi poručuju jeste da i one, na prvu ne baš lijepe tenisice zapravo mogu da budu cool i prilagodljive različitim stilovima, od chunky i predimenzioniranih, do onih elegantnih i čak glamuroznih koje sve više nosimo i na poslovne sastanke.

Nove tenisice krase i neobične linije, zanimljivi detalji i potpuno drugačije kombinacije boja i materijala, što će dodatno biti dobra inspiracija trendseterima za najbolje jesenje outfite.

 

Donosimo najbolje od tenisica i brendova koje morate imati ove sezone, a za više posjetite najbližu Deichmann trgovinu u BiH ili na: www.deichmann.com.