Trendovi obuće proljeće/ljeto 2021

Nježni, elegantni, prirodni: Ovo proljeće/ljeto će biti posebno lijepo s novom Deichmann kolekcijom. U centru pažnje su romantične nježne i decentne pastelne boje, prirodni detalji, ali čista bijela boja. Naravno, ne smije nedostajati  ni ljetnih boja. Zato, ljetni modni trendovi sadrže i jake tonove, kao što su žuta ili crvena, ali i nešto blaže, poput maslinaste i bež boje.

Za omiljene tenisice i dalje važi moto ‚White Love‘, a pri tome je ova omiljena sportska obuća opet manje glomazna – glomazni stil s masivnim đonovima sada nastupa kod modernih sandala! Sandale, cipele s punom petom, natikače i japanke, koje karakteriziraju ljeto, sada dolaze u vrlo različitim lookovima te često sa cool dodacima. Salonke i šik sandale na visoku petu unose eleganciju u ljetni stil, a nove cipele na nisku petu, kao što su loaferice ili baletanke, uvijek su rado viđen par obuće. Čak se ni ljeti ne trebate odreći ležernih čizama!

Kolekcija cipela za vjenčanja odiše romantičnim raspoloženjem, a ljubav prema detaljima ogleda se u motivu srca, koje je otisnuto na unutrašnjem dijelu cipela za mladu.

#deichmann_at

#jervolimocipele

#ljubavopremacipelama

Zato što volimo modu.

Modni trendovi proljeće/ljeto 2021.

Nakon mjeseci provedenih u udobnoj trenerci, sada se slobodno možemo igrati s modom – malo više boje, malo više stila! Ključne riječi najvažnijih modnih trendova i „must have“ komade nove sezone saželi smo u ovoj modnoj abecedi:

Naglašena ramena, art printovi, batik, hlače na crtu, cupro tkanina, fino pletivo, uski dvodijelni kompleti, žuta i siva, haljine u stilu košulje, kostimi s hlačama, kaftani, koža, dugački ležerni sakoi, makrame, kaput-haljine, maksi haljine, midi haljine, predimenzionirani krojevi, pastelne boje, skater haljine, pruge, pulover-haljine, baloneri, tunika-haljine, haljine s volanima, hlače širokih nogavica.

Good buy.

Smart Shopping de luxe: Cipele dokle pogled seže… Tako to vidi Deichmann, koji diljem Austrije sa 179 poslovnica ubrzava otkucaje srca svakog ljubitelja mode!

Najpopularnije istaknute modele za predstojeću sezonu proljeće/ljeto pronaći ćete u Deichmannu i u online prodavnici www.deichmann.com sa senzacionalnim omjerom cijene i kvaliteta.

Ovo su novi trendovi obuće:

TENISICE: U potpunosti bijele tenisice i dalje imaju svoje sigurno mjesto u srcu svakog ljubitelja mode! Pa ipak, manje su glomazne, malo su ženstvenije i sa profinjenim detaljima u boji na peti ili đonu!

SPORTSKE TENISICE: Veselje sada unose i lagane tenisice živahnih boja koje sežu od žarkih, preko pastelnih sve do decentno neutralnih boja, a pri tome đon ipak ostaje bijeli! I klasične tenisice čistih linija i praktične tenisice za trčanje odlikuje ljetna nota!

NISKE ČIZMICE: I u proljeće i ljeti lagane niske čizmice, kao i cool čizme na vezanje, odišu nadahnutim stilom! U kombinaciji s novim hlačama širokih nogavica, te pulover-skater haljinama ili dugačkim maksi haljinama zaslužne su za super cool izgled!

LOAFERICE I BALETANKE: Niska peta, elegancija i udobnost se ne moraju međusobno isključivati, a to dokazuju i nove miljenice dama! Elegantne loaferice dostupne su u novim, raznolikim bojama, a i baletanke su ponovo sa nama u novom ruhu!

SALONKE: Kod ženstvenih salonki konačno su se ustalile blok pete, kao i zaobljenije trakice i rado viđeni remenčići. Elegantne salonke sa remenom u elegantnim nijansama boja također su obilježile novi ljetni look!

SANDALE NA VISOKU PETU: Pete u obliku lijevka i blok pete ovdje se nadopunjuju jednako kao i uski i široki remenčići! Glavni trend su glomazne sandale s masivnim XL-đonom, koje naročito dolaze do izražaja u crnoj boji kao istinski modni izričaj!

CIPELE S PUNOM PETOM: Zaista zaslužuju naziv „ljetni klasik“! Sve na njima, jednostavno, zrači ljetom, suncem i morem, i to uz obilje šika! Osim toga su vrlo udobne… Krenimo u ljeto!

VJENČANJA: U prvoj vlastitoj Deichmannovoj kolekciji za vjenčanja vlada romantična atmosfera! Svaka je mlada drugačija, a samim tim i savršene cipele za vjenčanje moraju biti dostupne u širokom rasponu različitih stilova! Slatko! Na unutrašnjem dijelu nalazi se srce!

NISKE SANDALE: I kod novih ljetnih niskih sandala popularne su sportske sandale s bijelim đonom! Kao i ukrasne aplikacije s kristalima, pletenice, latice, školjke i makrame!

NATIKAČE: Ljeto je kada nosite cipele koje možete samo nataknuti! Elegantne natikače odmah vas prebacuju u opušteni ritam života. Udoban izbor i za vrijeme najtoplijih dana! Ovog ljeta s batik uzorkom, glomaznim đonovima i ukrasnim kopčama!

JAPANKE: Nijedno ljeto ne može proći bez japanki. Njihove udobne tabanice odmah povezujete s godišnjim odmorom! Ovog ljeta su dostupne u elegantnim verzijama s ukrasima, ali i s batik uzrokom, te u elegantno zlatnoj boji!

TORBE: U trendu su cool multifunkcionalne sportske torbe (FILA), te cool ruksaci s porukama, ali i elegantne monogram torbe (s odgovarajućim novčanikom/malom torbicom) i prostrane, velike shopper torbe!

MUŠKARCI: Muškarci ostaju vjerni svojem ukusu, te ove sezone biraju sportski izgled, i to u crnoj ili bijeloj boji! Za vrijeme toplijih dana posežu za cool sportskim sandalama u tamnijim tonovima!