U potrazi za novom obućom? Ne tražite dalje od ovih sniženja!

Deichmann je ponovo pripremio vruću ljetnu akciju! Na policama prodavnica u cijeloj državi sada se nalaze najpoželjniji modeli ljetne obuće za cijelu porodicu. Istražite ponudu i obogatite svoj ormar prije odlaska na godišnji odmor – po najpovoljnijim, sniženim cijenama.

Ako još niste stigli obaviti ljetni shopping, ili se nikako ne možete odlučiti kakvu vrstu sandala i lagane ljetne obuće želite nositi ovo ljeto, veliko sniženje u Deichmannu moglo bi vas itekako razveseliti. Sandale, mokasinke, papuče, baletanke te zatvorena obuća – sve to pronašli smo na policama Deichmanna, a ovo je samo dio onoga što vas sve do 26. jula čeka na sniženju!

 

Ma nema do sandala!

Pružite odmor svojim stopalima i odaberite kvalitetne i udobne sandale i papuče koje ove godine dolaze u brojnim stilovima. Idealne za boravak u gradu, odlazak na plažu i cjelodnevno nosanje, sandale i papuče biće vaš prvi odabir kada je u pitanju ljetna obuća. Na sniženjima u Deichmannu pronaći ćete trendy modele, udobne sportske sandale i papuče, ali i elegantne štikle za ljetne izlaske.

 

Poslastica za obožavatelje patika

Najuzbudljivija sniženja na ljetnoj promociji odnose se na modele vrhunskih patika popularnih brendova kao što su Nike, adidas, Puma, Fila i drugi. Patike za sve vrste aktivnosti, kao i udobni svakodnevni modeli poput court patika čekaju vas u Deichmannu što ove trgovine čini omiljenom destinacijom svih zaljubljenika u sportsku eleganciju. Ako ste i vi u potrazi za novim parom kvalitetnih patika, do 26. jula ne propustite posjetiti Deichmann i uživajte u širokom izboru najkvalitetnije sportske obuće za sve uzraste i spolove.

 

A tu su i neodoljivi dodaci

Zaljubljenici u modne dodatke dobro znaju kako će u Deichmannu, osim vrhunskog izbora obuće, pronaći i moderne, praktične i raznovrsne modne dodatke. Torbice, novčanici i ruksaci takođe su se našli u ljetnoj promociji, pa se na sniženju mogu pronaći predivne ženske torbice, sportski ruksaci i torbe te torbice na nosanje oko struka kao idealan izbor za godišnji odmor. Modni dodaci u Deichmannu podjednako će razveseliti žene, muškarce, ali i mališane.

 

Deichmann je omiljena destinacija za kupovinu sportske i trendy obuće za cijelu porodicu, a sve do 26. jula ovdje možete uživati u velikom izboru obuće na velikom sniženju. Posjetite web stranicu Deichmanna i istražite ponudu!