Znamo gdje pronaći čizme koje su zaludjele trendseterice

Prošlo je vrijeme kada smo morali obići i na desetine trgovina u potrazi za novim i trendi modelom čizama koje će se idealno uklopiti u naš jesenji stil, ali i zadovoljiti sve prijeko potrebne uvjete udobnosti, kvalitete i cijene.

Trendovi i nisu uvijek na toj strani, ali ova sezona je nešto drugačija, inspirativnija, modernija i udobnija, što pokazuju i ponude iz omiljenih nam modnih trgovina obućom. Praktična jesen zahtijeva i praktične modele, otporne na sve vremenske uvjete, udobnost tokom cjelodnevnih aktivnosti i izgled koji će upotpuniti i iznijeti svaki outfit na najbolji način, i za svaku priliku.

Sve ovo u samo jednoj kolekciji i jesenjoj poruci donosi Deichmann kroz svoje Wherever You Go modele.


Inspiracija za ovu kolekciju bile su praktične, samouvjerene žene koje u svakom trenutku tragaju za slobodom i udobnošću. Da su modeli čizama upravo takvi, poslužit će nam inspiracija insta i modnih trendseterica koje nas svakodnevno bombarduju savršenim outfitima za sve prilike i nemoguće je odoljeti styling pričama koje govore upravo njihove čizme.

Debeli đonovi, svijetli tonovibijela i bež, mnoštvo detalja, kopči, krzna, sve je to razlog više zašto ćete se zaljubiti već na prvi pogled i odabrati neke od modela, za koje se možda ranije nikada ne biste odlučile.

Kolekcija Wherever You Go poručuje da vaš izbor mogu biti samo jedne čizme koje će vas pratiti kroz svakodnevne avanture i zadovoljiti i one najzahtjevnije outfite, za posebne prilike. Dobra vijest je što kada izaberete omiljeni model, isti ili jako sličan pronaći ćete u više boja, i biti inspiracija najprije sebi, ali i drugima, jer vaši outfiti će zasigurno biti kopirani.

 

Wherever You Go modele pronađite u najbližoj Deichmann trgovini, a za više inspiracije i sve novitete posjetite www.deichmann.com.