Brunch model BiH

Ko želi biti dio modne revije u kojoj predstavljamo novu Deichmann kolekciju proljeće/ljeto 2022? Da li si to baš ti?

U centru glavnog grada Bosne i Hercegovine uživo predstavljamo sve nove modele iz nove kolekcije gdje ćemo svaki par prikazati na jedinstven način kako bi posjetitelji mogli osjetiti njihovu posebnost, te se upoznati sa ovogodišnjom Deichmann filozofijom. Vi, kao istinski ljubitelj Deichmann obuće, ćete dati posebnu notu samom događaju te imati priliku među prvima da uživate u čarima nove kolekcije.

Deichmann vam nudi jedinstvenu priliku da se pridružite ekskluzivnom iskustvu i zablistate na modnoj reviji koja će se održati u utorak, 19. aprila 2022. u Sarajevu.

Sve što trebate učiniti je ispuniti obrazac i prijaviti se na modnu reviju kao model. Priložite i svoju fotografiju i čvrsto držite palčeve kako bi sreća ovaj put bila na vašoj strani. Deichmann će svojih top 8 sretnih dobitnika ponuditi priliku da postanu zaštitno lice ovogodišnje revije, te poklon bon u vrijednosti od 100 KM za modnu kupovinu u Deichmann trgovinama.

Pridružite se nezaboravnoj zabavi, poznatim licima, modnim avanturama i jedinstvenom druženju. Sve što trebate je hrabrost i prstohvat sreće. Hrabrost da izađete iz svoje zone komfora i stavite sebe u prvi plan. Sva potrebna znanja o hodu, držanju i izrazima lica dat će vam influenceri kako bi bili spremni za svoje prve modne korake.

Prijave prikupljamo do ponedjeljka 18. aprila 2022. Deichmann selekciju ćemo poslati do utorka 19. aprila 2022. na Vašu e-mail adresu.

#zatebe

Vaš Deichmann

Sudjeluj