Deichmann Makeover

Želite li da vaš stil i ljepota dođu do izražaja? Možda je vrijeme da prestanete sanjati i prijavite se na Deichmann Makeover! Ovo je prilika da ostvarite svoje maštarije i zablistate u drugačijem izdanju.

Pošaljite broj cipela, konfekcijski broj i napišite zašto bismo baš vas odabrali. I, naravno, čuvajte fige da budete jedan od sretnika koji će biti izabrani!

Uz pomoć profesionalnog stiliste odabrat ćete novu obuću u Deichmann poslovnici, odjeću u Lindex BiH, frizuru ćete srediti u poznatom salonu Ogledalce, dok će se za vaš make-up pobrinuti Sara Visintin. Sve to bit će zabilježeno budnim okom našeg fotografa.
Deichmann Makeover bit će prezentiran na portalu Bonjuor.ba i u magazinu Ljepota&Zdravlje.

PRAVILA – Za učestvovanje u Deichmann Makeoveru potrebno je da imate najmanje 17 godina (neophodna dozvola jednog od roditelja za maloljetnice), da ste u mogućnosti da 17. jula budete u Sarajevu i da ste spremne za fantastičnu promjenu i fenomenalne poklone.

17. jula u 15h će stručni žiri odabrati dobitnika i objaviti na našoj web stranici www.volimocipele.ba i našoj Facebook stranici. NEOPHODNO je da se istog dana najkasnije do 23h javite u inbox naše Facebook stranice (DeichmannBA) i potvrdite svoje učešće u Deichmann Makeover projektu. U suprotnom bira se druga učesnica.